3 Aralık 2015 Perşembe

Karnınızı Gerin Yağlardan Kurtulun



Karın bölgesinin estetik görünümü ve özellikle gençlerin yakından takip ettiği moda kıyafetleri kendilerine yakıştırmaları anlamına gelmektedir. Kilo sorunu olan kadın veya erkeğin karında oluşan yağları almakla doktor işe başlamaktadır. Esnemiş ve genişlemiş karına ilk uygulanacak yöntem derileri toplayarak yağları alıp çatlakları tamamen ortadan kaldırmaktadır. Karın germe ameliyatı sizin kendinize güveninizi getirip mutlu olmanızı sağlayacaktır.








Son yıllarda bu ameliyatı olmaya gelen kişiler kadınlar gibi gözükse de erkek hastalarından yoğun bir şekilde gelip ameliyat olduğu gözlemlenmektedir. Özellikle cilt ve yağlar konusunda hoşlarına gitmeyen bir fizik olması ve bunun değiştirmek için çaba sarf etmektedirler. Bu yüzden uzaman doktorla görüşüp isteklerini bildirmektedirler. Ameliyat öncesi ve sonrası yapmanız ve dikkat etmeniz gereken durumlar mevcuttur. Örneğin sigara kullanıyorsanız ameliyat öncesi kesmeniz ve kullanmamanız önerilmektedir. Karın bölgenizde ameliyat sonrası oluşan izler zaman içinde kaybolmaktadır.

Kadınların çoğu karnındaki sarkma ve çatlaklar sebebiyle ameliyat olmak istemektedirler. Güzel görünmek ve çevrenin tüm bakışlarının üzerinde olmasını arzulayan kadınların çoğu dik duruşu ve muhteşem vücutla dikkatleri üzerine çekmek istemektedirler. Hamilelik dönemi geçiren kadınların vücutlarında oluşan değişimlerin öne çıkması ve hamilelik sona erdiğinde vücutta oluşan çatlak ve sarkmaların karın germe ameliyatı tercih edilmektedir. Karnın öne doğru çıkması ve giyilen kıyafetleri taşıyamama adına kadınlar bu durumdan oldukça rahatsız olmaktadırlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder